среда, 27 сентября 2017 г.

Основні принципи виробництва кондитерських виробів

Кондитерські вироби випускаються високо механізованими й автоматизованими підприємствами кондитерської галузі, у спеціалізо­ваних цехах підприємств масового харчування, а також у спеціалізо­ваних цехах малих підприємств.
До принципів виробництва кондитерських виробів відносять:
  • безвідходність;
  • безперервність виробництва;
  • збереження нативних властивостей деяких нутриентів;
  • зниження концентрації небажаних (шкідливих) речовин;
  • формування необхідних показників якості продукції. 

Формування необхідних показників включає: 
  1. нешкідливість;
  2. високі смакові достоїнства;
  3.  висока харчова цінність; 
  4. високі товарні достоїнства.





Комментариев нет:

Отправить комментарий